Cautare

17141 de rezultate pentru "dhl baia mare" (7.31 secunde)
La expozitia de la Sala Palatului, iubitorii de cristale au gasit si citrin natural, cuart fantoma, cuart laser, cuart lemurian, antimonit din Baia Sprie, aquamarin cu muscovit - la 5.000 de euro, generator din cuart fumuriu - la 2.500 de euro si cuart cu calcit de la mina Cavnic - la 700 de euro.
Ansamblul urban, la definirea caruia contribuie Baia Neptun, cladire cu statut de monument istoric clasa A, este inclus in categoria monumentelor de importanta nationala.
"Folosind o geanta de voiaj de dimensiuni mari, pe care victima o cumparase in timpul vacantei in Dubai, precum si perdeaua de dus din baia aferenta dormitorului (aceasta din urma fiind menita a impiedica eventualele scurgeri de sange), inculpatul Cioaca Constantin Cristian a transportat fragmentele de cadavru in portbagajul autoturismului si le-a ascuns intr-un loc necunoscut.
Tragedie in familia cantaretului irlandez Bob Geldof. Fiica sa, Peaches, in varsta de 25 de ani, a fost gasita moarta in locuinta ei din Kent, in sudul Angliei.
Claudiu a fost gasit spanzurat, in aceasta dimineata, in baia locuintei sale, cu un cablu electric. Motivele sunt absolut incredibile!
Flamenco Beach, Puerto Rico 8. Cape Maclear, Malawi 9. Baia do Sancho, Brazilia 10. Insulele Cies, Spania Sursa: reporterntv.ro
O femeie in varsta de 63 de ani a fost gasita moarta in baia unui centru comercial din Sibiu.
Legea, numita a lustratiei (dupa latinescul lustratio, ce presupunea o ceremonie de purificare) ne-ar putea lasa, pentru prima data in 60 de ani, fara conducatori cu creierele spalate in baia totalitarismului marxist-leninist.
Femeia intrase in tura in aceasta dimineata la ora 08:00 si s-a sinucis la scurt timp, in baia garii din Strehaia.
Tanara de 25 de ani a mers de dimineata la serviciu, insa in urma unei discutii telefonice cu sotul sau a recurs la acest gest extrem.
Speculantii de bucte ti blugi au socotit atunci ca baia de sange le poate batatori cararea spre spre capatuirea absoluta.
A trecut prin penitenciarele Jilava, Aiud ti Baia Sprie. Eliberat in 1964. Florescu Dumitru D. - taran din judetul Vaslui, membru P.N.L.
Un incendiu a izbucnit in baia sectiei de pediatrie a Spitalului pentru Copii din Cluj. ISU Cluj: "A fost activat planul rosu de interventie".
Politistul in varsta de 24 de ani se afla intr-un bar, in afara orelor de program, cand batausul, George Daniel Uta, in varsta de 21 de ani, l-a lovit cu o sticla in cap. Agresorul a reusit sa fuga dupa ce a sarit prin fereastra de la baia localului.
Baia de Aries, sector 6, in fata unui bloc, i-a cerut telefonul mobil unui minor de 17 ani si a plecat refuzand sa-l restituie;
Baia de Arama, iar cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. 11, a surprins si accidentat mortal pe E.
La data de 8.03.2011, lucratori din cadrul Sectiei 3 Politie-Biroul de Investigatii Criminale l-au identificat pe M.Catalin de 23 de ani, din Bucuresti, arestat anterior in alta cauza, ca fiind autorul a 4 furturi din locuinta si 2 tentative de furt din locuinta, avand ca mod de operare fortarea si ecaladarea geamurilor si ferestrelor de la baia de serviciu, dupa cum urmeaza:
Pe filmare se vad soareci morti si o pisica care mananca din carnea expusa. Baia in care angajatii ar trebui sa se igienizeze este si ea un adevarat focar de infectie.
Actuala situatie a litoralului romanesc nu a nemultumit numai presa locala sau hotelierii care au adus in repetate randuri acuze atat directorului Directiei Apelor Dobrogea - Litoral, Ionel Manafu, cat si ministrului Mediului, Sulfina Barbu, pentru felul dezastruos in care administreaza plajele, ci si turistii veniti sa-si petreaca cateva zile la mare.
Controversele intretinute de o parte dintre ONG-urile constantene, dintre care se remarca "Mare Nostrum”, referitoare la constructia Complexului Multifunctional City Park din parcul Tabacariei, cunoscut si sub numele de MALL, au fost repuse pe tapet ieri cu prilejul unei prezentari a completarilor la studiul de impact asupra mediului organizate la hotel Bulevard de investitorul Holland Development Group SA.
google-analytics.com